UnitSky


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UnitSky
UnitSky
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
UnitSky

UnitSky | Alaturi De Voi !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

bIgBaNg

bIgBaNg

Membru
Google Maps, în limba română cunoscută cu numele ”Hărți”, este o aplicație GPS gratuită preinstalată pe telefoanele și tabletele Android.


Cel mai bine funcționează online, adică dacă aveți conexiune internet, dar Google Maps pune la dispoziție opțiunea să descărcați anticipat harta dintr-o zonă și să o consultați apoi offline, fără internet.


Ca să utilizați această opțiune trebuie să deschideți meniul aplicației (apăsați pe cele trei linii orizontale din stânga sus) și alegeți ”Hărți offline”. Alegeți zona pe hartă și apoi puteți să o descărcați pe telefon.
Harta se descarcă în memoria telefonului, dar dacă aveți un card de memorie în telefon, harta se poate descărca și pe card.


Fără internet, aplicația GPS Hărți vă ajută să creați un traseu sau să căutați locații în zonă, dar nu aveți la dispoziție informații despre transportul public sau mersul pe jos.


Un alt dezavantaj să utilizați aplicația Google Maps fără net este faptul că se poate descărca o hartă de mici dimensiuni, care apoi se șterge automat din memoria telefonului după 30 de zile.


Dacă nu aveți aplicația Hărți deja instalată pe telefon o puteți descărca de pe Magazin Play de la acest link .

https://unitsky.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum