UnitSky
<a href="http://adfoc.us/?refid=395101" target="_blank"><img src="http://cdn.adfoc.us/images/banners/728x90-3.gif" border="0" alt=""></a>
UnitSky

UnitSky | Alaturi De Voi !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Razer Game Booster 4.0.68.0 Empty Razer Game Booster 4.0.68.0 la data de Dum Ian 01, 2017 11:50 pm1

bIgBaNg

bIgBaNg

Membru
Nume program: Razer Game Booster
Versiune: 4.0.68.0
Descriere :Game Booster are ca obiectiv să scoată tot ce este mai bun din sistemul vostru, schimbând setări ca să poată rula jocuri mai bine. Nu toţi ne permitem un joc PC optimizat,şi să folosim un sistem pentru orice de la navigare pe internet, ascultare de muzică sau jucarea jocurilor.

Cum noile jocuri folosesc des o mulţime de resurse ale sistemului, rulându-le fin avem nevoie închiderea altor aplicaţii. Game Booster este o aplicaţie ordonată care o să facă multe din aceste procese la apăsarea unui buton, eliberând atât de necesarul RAM pentru tot felul de jocuri: jocuri online, jocuri de tragere sau jocuri cu maşini, printre altele.

Pe lângă îmbunătăţirea jocului, Game Booster vă ajută de asemenea în rularea oricărei aplicaţii consumabilă de sistem pe care o folosiţi. Game Booster singur foloseşte foarte puţină putere de procesare, şi este minunat pentru că are capacitatea de a opri sau porni o mulţime de procese doar prin apăsarea unui buton.

Deşi are o mare reuşită în a elibera o cantitate mare de RAM, Game Booster ar putea fi îmbunătăţit prin posibilitatea de a opri alte aplicaţii pe care lumea le foloseşte tot timpul, ca şi iTunes. Acum nu este nici o metodă de editare a listei de procese suspendate.

Game Booster nu va face miracole, dar vă ajută să scoateţi ce e mai bun din sistemul vostru şi să facă jocurile să meargă mai lin
Imagini:Razer Game Booster 4.0.68.0 Game-booster-7
Download(doar site oficial)http://adfoc.us/3951011

Vezi profilul utilizatorului http://unitsky.hitforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum